Du er landet på Kabelrør.dk, det helt rigtige sted at finde OnGear kabelrør. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle OnGear kabelrør tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: OnGear – Kabelrør til v-bremse – Rustfri – 90 grader

  • Mærke: OnGear

Vores første anbefaling er “OnGear – Kabelrør til v-bremse – Rustfri – 90 grader” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Du får her et originalt kabelrør i rustfrit stål fra OnGear.
Kabelrøret har en vinkel på 90o og anvendes til e…

Tjek bedste pris ❯❯

2: OnGear – Kabelrør til v-bremse – Rustfri – Bøjelig

  • Mærke: OnGear

Sidste produkt på vores liste er OnGear – Kabelrør til v-bremse – Rustfri – Bøjelig som vi har fundet til 15,- hos Cykelpartner.

Forhandlerens beskrivelse:
Med dette originale kabelrør fra OnGear, får du fleksibilitet, idet røret er bøjeligt, så du kan få lige den…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste OnGear Kabelrør på listen er OnGear – Kabelrør til v-bremse – Rustfri – Bøjelig fra Cykelpartner med en pris på 15.00. Billigste udvalgte Kabelrør er OnGear – Kabelrør til v-bremse – Rustfri – 90 grader som du kan købe for 11.00 hos Cykelpartner. Forskellen på de to priser er 4 kr.
Ovenstående OnGear Kabelrør data og priser er hentet fra 1 butikker (Cykelpartner). Alle OnGear Kabelrør tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kabelrør guides:

Fandt du ikke det rigtige Kabelrør blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kabelrør: